Gyümölcslé


Hurom Magyarország ananászlé Ananászlé
Kalória: 64 (200ml)
Tápérték: Rost, B1 vitamin, vas
Jótékony hatásai: Javítja az emésztést, enyhíti az izületi gyulladást, memóriajavító, megelőzi a vérszegénységet.
Tipp: Ne facsarja újra a kiadott pépet, mert az ananász rendkívül rostos, mely eldugíthatja a szűrőt.

Hurom Magyarország almalé Almalé
Kalória: 160 (200ml)
Tápérték: pektin, kvercetin, kálium
Jótékony hatások: Csökkenti a stresszt, javítja a bélműködést, étvágygerjesztő.
Tippek: Az alma rendkívül hamar elszineződik, érdemes a facsarás után minél előbb elfogyasztani. Facsarás közben habot gerjeszthet. Ez ennek a gyümölcsnek a természetes velejárója, nyugodtan meg lehet inni. A szeptemberi-október almák puhábbak és kevésbé lédúsak, nem alkalmasak a facsarásra. Az Idared például rendkívül jó alma facsarásra.