Mikor és milyen karbantartási munkákat kell végezni az RO rendszereken?

A három előszűrőt fél évenként kell cserélni. Az első az 5 mikronos üledékszűrő, a második egy szénszűrő, a harmadik egy 1 mikronos üledékszűrő (néhány modellben tömbösített szénszűrő van). Ha a szűrőpatronok fél évenkénti cseréje nem történik meg, a klór károsíthatja a membránt.

Mi minden beszerelt berendezésünket nyomon követünk és gondoskodunk a szükséges karbantartási munkákról. Szűrőcsere előtt felvesszük a kapcsolatot Önnel, és egy kölcsönösen egyeztetett időpontban A szerviz jól képzett szakembereink elvégzik a szűrőcserét!

A szerelőink által beüzemelt és rendszeresen szervizelt RO rendszerű gépeinkre a megvásárolt változathoz tartozó és a megvásárlás időpontjában érvényes teljes körű - szervizben érvényesíthető - garanciát biztosítunk, a többi gépre egy éves garanciát adunk!

A vásárló által beüzemelt és szerelőink által rendszeresen szervizelt RO rendszerű gépeinkre két év garanciát biztosítunk.

A szűrőcserék folyamata:

  • A féléves felülvizsgálat során minden esetben cseréjük az előszűrőket. Kevés vízhasználat esetén sem praktikus túllépni a 6 hónapos csere időtartamot, mert az elhasználódott előszűrők rontják a vízminőséget!

  • Az RO membrán, valamint ezzel egyidőben a szén utószűrő cseréje állapot szerinti vizsgálat alapján történik.