Tekintse meg a termékbemutatót

 

A világ elképesztő ütemben változik, de a HUROM mindig egy dolgot tartott szem előtt: hogyan segíthetné az emberek egészségmegőrzését rohanó világunkban? Szinte minden élelmiszer amit fogyasztunk súlyosan feldolgozott, elpusztítva ezzel tápanyagokat amire szükségünk van, valamint az ízt, amit élveznénk. A HUROM filozófiájának központjában az egészség és a kényelem harmonikus összhangjának elhozatala áll. Segít az embereknek visszatérni egy egészségesebb, természetesebb élethez, ahol könnyen hozzáférhet a vitaminokban dús tápanyagokhoz és élvezheti a gyümölcsök ill. zöldségek természetesen gazdag zamatát. Olyan technológiát fejlesztenek ami hosszútávú előnyöket ajánl az azonnali nyereség mellett. Megalakulása óta a HUROM úttörő szerepet vállalt a zöld facsaróktól kezdve a konyhai robotgépeken át a lassú facsarók piacának megteremtésével. Innovatív technológiája a több, mint 40 éves kutatás eredménye facsarás tekintetében.

 

 

hurom magyarorszag paradicsomhurom magyarorszag kelkaposztahurom magyarorszag ananaszhurom magyarorszag alma

 

 

Melyik gyümölcsprést ajánljuk?

Rengeteg csodálatos gyümölcscentrifuga és gyümölcsprés kapható az üzletekben. Amikor megkérdezik tőlünk, hogy milyen facsarót ajánljuk személyes használatra, mi azt javasoljuk, hogy válaszd a Hurom-ot.

hurom hh gyumolcs

Miért a Hurom-ot?

Hurom a világ vezető gyümölcsprés gyártója és ők alkották meg először a függőleges elrendezésű hidegen sajtoló, lassú préselés technológiáját. A HUROM filozófiájának központjában az egészség és a kényelem harmonikus összhangjának elhozatala áll. Segít az embereknek visszatérni egy egészségesebb, természetesebb élethez, ahol könnyen hozzáférhetünk a vitaminokban dús tápanyagokhoz és élvezhetjük a gyümölcsök ill. zöldségek természetesen gazdag zamatát.

A HUROM egy új generációs facsaró, amely sokkal több vitamint és antioxidánst őriz meg, mint a gyümölcscentrifugák, a szabadalmaztatott Slow Squeezing System segítségével. Ez a hidegen sajtolási rendszer úgy állítja elő a levet, hogy közben nem súrolja vagy melegíti fel a nagy sebesség következtében az alapanyagokat, így megmaradnak a természetes ízek és színek. A HUROM facsarókkal 6-szor több vitamin és akár 2-szer több lé kerül a poharunkba.

A HUROM gyümölcsprések természetes módon préselik át a gyümölcsöt és zöldséget hőtermelés nélkül így biztosítják a legegészségesebb, friss gyümölcslevet, amelynek az íze egyszerűen csodálatos! Ezek az eredeti és a legjobb lassú facsarók a piacon jelenleg!

 

Hurom Magyarország Felszívódás

 

 

gyumolcscentrifuga tisztitas

“Elfoglalt vagyok és szükségem van egy olyan facsaróra, amelyik megtisztítja önmagát! “

A legtöbb újabb generációs, függőleges elrendezésű, hidegen sajtoló facsaró modell rendelkezik már egy ún. innovatív öntisztító rendszerrel. Ezáltal könnyedén tudod a tartályt vízzel felönteni és átmosni. Így megakadályozhatod, hogy rászáradjon a szűrőre a rostanyag.

Néhány modell rendelkezik külön tisztító kefével és állvánnyal, de mi azt tapasztaltuk, hogy könnyedén sima vízzel 3-5 perc alatt teljesen tisztára elöblíthető minden alkatrésze.

 

 tisztitas

 

Ha naponta többször is használja, akkor két használat között csak töltse fel egy kis vízzel a tartályt. Ezzel meg tudja spórolni a tisztítást hiszen csak átfuttatja a tartályon a vizet és már ki is tisztult. Ezután töltse fel újra és hagyja vízzel megtöltve a következő használatig.

Számunkra nagyon hasznos a szárító állvány, amire az összes alkatrészt rá tudjuk helyezni és így helyet spórolunk a konyhában.

 

 

“Szeretnék préselni zöld leveleket, füveket és növényi tejeket készíteni turmixgép nélkül…”

A legtöbb újabb generációs, ún. függőleges hidegen sajtoló facsaró modellek tökéletesek, ha a gyümölcsökön kívül füveket, zöld leveleket, salátaféléket, káposztákat is szeretnél préselni. Ami nagyon hasznos, hogy ezek még arra is alkalmasak, hogy pl. mandulatejet, szójatejet, bébiételt vagy akár sorbet-et is készíthetsz velük.

 

 

Gyümölcscentrifugák és Gyümölcsprések típusai

Miután felsoroltuk, hogy milyen csodálatos egészségügyi előnyei vannak a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztásának, most vizsgáljuk meg, hogy milyen típusú centrifuga vagy gyömölcsprés a legalkalmasabb Önnek.

Sok fajta készülék szerezhető be minőség és ár vonatkozásában is. Egy olcsóbb, hagyományos gyümölcscentrifuga megfelelő lehet kezdőknek, ha más modellek megfizethetetlenek.

A gyümölcscentrifugák legújabb generációja az ún. hidegen sajtoló, vagy lassú préselés elvén működő gyümölcsprések. Ezek már kiváló minőségű gyümölcslevet biztosítanak kevés péppel, sok-sok lével. Ezek az újabb típusok már lehetővé teszik, hogy sokkal több finom lé-kivonat, azaz több gyümölcslé és zöldséglé keletkezzen.

A hidegen sajtolás eredményeképpen nemcsak ízletesebb és tápanyagban gazdagabb levet kapunk, hanem hosszú távon még pénzt is megtakaríthatsz, hiszen ugyanakkora mennyiségű zöldség/gyümölcsből sokkal több levet préselhetsz ki. Ez biotermékek esetében még több megtakarítást jelent.

Hurom Magyarország gyümölcscentrifuga

Hagyományos Gyümölcscentrifugák

A hagyományos gyümölcscentrifugák általánosan kaphatóak a boltokban és ezek a legolcsóbb típusok, melyeket megvásárolhat. Ezek a gépek úgy működnek, hogy a gyümölcsöt és a zöldséget egy nagy sebességgel forgó kés felaprítja majd a gyümölcsöt és a zöldséget egy szűrőn átpréseli. A centrifugális erő hatására válik el egymástól a pép és a lé.

ELŐNYEI

 • Gyors elkészítési idő
 • Olcsóbb
 • Könnyen használható
 • Zöldségek és gyümölcsök nagyobb darabokban belehelyezhetőek

Hátrányai

 • Nem képesek a zöld levelesek, füvek, saláták és gyógynövények elkészítésére
 • Hozamuk kevesebb mennyiségű gyümölcslé vagy zöldséglé
 • A magas fordulatszámú lapátok hőtermelése miatt csökken a gyümölcslé minősége és a hő hatására kedvezőtlenül elpusztulnak a jó hatású enzimek
 • Kedvezőtlen a gyümölcslé elkülönítés és emiatt habosabbá válik a kifacsart eredmény
 • Sokszor sűrűbb levet kapunk nagyobb rost-darabkákkal ezért magasabb a pép mennyisége a gyümölcslében
 • Meglehetősen hangosak az őrlő és vágó műveletek miatt

hurom nagy kep

Hidegen Sajtoló Gyümölcsprések

Ezek a gépek a legújabb technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, lassú, ún. hidegen sajtolási eljárással készítenek kiváló leveket. A hagyományos gyümölcscentrifugák durva és nagy sebességű centrifugális facsaróikhoz képest ezek hidegen sajtolással, alacsonyabb sebességgel dolgoznak, és óvatosan összenyomják a gyümölcsöt és zöldséget annak érdekében, hogy kipréseljék a bennük található összes levet.

Jóllehet, hogy ezek költségesebb termékek, de a lassúbb és alaposabb préselésnek köszönhetően akár 35%-kal több levet préselnek ki ugyanakkora mennyiségű alapanyagból. A levek több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaznak, gazdagabb ízvilággal karöltve. Ezáltal sokkal finomabb, selmyesebb állagú, frissen facsart leveket kapunk.

ELŐNYEI

 • Jól használhatóak zöld levelesekhez, füvekhez, salátákhoz és gyógynövényekhez
 • Magasabb a léhozamuk
 • Alacsonyabb sebességnél kevesebb hőt termelnek, így a gyümölcs és-zöldséglevek több tápanyagot és enzimet tartalmaznak
 • Minimális a gyümölcslé elkülönülés és habosodás
 • Képesek arra, hogy növényi tejeket (mogyoró-, mandula-, szója- és kókusztej), vajat, sorbetet, tésztát és fagylaltot is készítsenek
 • Bébiétel is készíthető velük
 • Préseléskor csendesek

Hátrányai

 • Magasabb beszerzési ár
 • Hosszabb ideig tart az előkészítés, mert jobban fel kell darabolni a gyümölcsöket és zöldségeket, hogy beférjenek az adagolóba

 

Hurom Magyarország különbség

 

Miért igyon friss zöldség- és gyümölcsleveket?

A három fő ok, hogy miért illessze be a gyümölcs- és zöldséglevek fogyasztását a mindennapi étrendébe, az egészségesebb életstílus érdekében a következők:

1

A frissen facsart levek = egy 15 percen belül felszívódó „tápanyagbombával”

Az évek múlásával sokunknak lassul és gyengül az emésztése, ami lecsökkenti a szervezet azon képességét, hogy befogadja a tápanyagokat a zöldségekből. A frissen facsart zöldség és gyümölcslevek közvetlenül a véráramba kerülnek és ez az ún.”15 perces tápanyagbomba” kifejezetten hasznos az egészségére. Sajnos az üzletekben kapható gyümölcslevek gyakorlatilag nem is tápanyagok a pasztőrözés miatt.

2

A gyümölcscentrifugálás vagy préselés által étrendje kibővül a gyümölcsök és zöldségek széles választékával

Sokan közülünk ugyanazt a zöldséget és gyümölcsöt eszik naponta, vagy ami még ennél is rosszabb hogy egyáltalán nem esznek rendszeresen. A gyümölcscentrifugálás segítségével még azoknak a zöldségeknek a fogyasztását is élvezni fogja, amelyeket előtte szinte alig vagy soha nem is evett. Fantasztikus új ízek és élmények várnak majd Nönre! A gyümölcspréselés a legtökéletesebb és legegyszerűbb módja a javasolt napi zöldség- és gyümölcsmennyiség elfogyasztásának.

3

A friss zöldség- és gyümölcslé fogyasztásának hihetetlen egészségügyi hasznai vannak.

Miután rendszeresen fogyaszt majd frissen facsart zöldségleveket, lugosító hatásuknak köszönhetően azt fogja tapasztalni, hogy sokkal jobb lesz az energia szintje. Elősegítik az emésztését és a szellemi frissességét, világosabbá teszik a bőrét, a cellulit elleni küzdelemben is hasznos, és általános értelemben javul a közérzete. Méregtelenítő- vagy fogyókúra részeként is bevetheti ezeket a csodálatosan egészséges és tiszta tápanyagokat.

TIPP: A gyümölcsök és zöldségek kifacsarásuk után csupán 20 percig őrzik meg életenergiájukat. Ezért jobb ha frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveket fogyaszt mintha palackozott vagy dobozos gyümölcslevet inna.

TIPP: Amennyiben teheti biogazdálkodásból származó termékeket válasszon zöldség- és gyümölcslevei elkészítéséhez.

TIPP: Ha semmiképpen nem tudja megoldani azt, hogy ne fogyasszon vegyszerekkel kezelt zöldségeket és gyümölcsöket, akkor öblítse le azokat almabor-ecetes vízzel, mivel ez egy csodálatos és természetes vegyszer-eltávolítószer.

A gyümölcsökben és zöldségekben lévő tápanyagok, vitaminok, ásványi sók nélkülözhetetlenek az egészséges emberi szervezet számára. A legújabb kutatási eredmények is bizonyítják, hogy fontos szerepet játszanak számos súlyos betegség (pl. szív-és érrendszeri betegségek, rák, Alzheimer kór) kialakulásának megelőzésében és a nemkívánatos öregedési folyamatok ellen.

 

 

Mire figyeljen a vásárlás során?

Ezek a legfontosabb szempontok, amikre ügyeljen mielőtt megvásárolja a számára tökéletes gyümölcscentrifugát vagy gyümölcsprést:

7 Fontos Szempont Vásárlás Előtt...

 1. könnyen facsarjon mindenfajta gyümölcsöt, zöldséget, különböző salátákat és füveket is
 2. jól facsarjon gyümölcsöket beleértve a lágyabb fajtákat is
 3. hidegen sajtolással dolgozzon, hogy kiváló tápanyagú és lédús leveket készítsen
 4. minél alacsonyabb fordulatszámon dolgozzon, hogy minimális legyen az oxidáció és tovább eltartható legyen a gyümölcs/zöldséglé
 5. képes legyen növényi tejeket is előállítani
 6. könnyen tisztítható legyen
 7. csendes legyen