Összehasonlítva más facsarókkal


Lásd meg a különbséget!

Összehasonlítva a hagyományos, magas fordulatszámon működő gyümölcscentrifugákkal, mely felmelegíti és elpusztítja a tápanyagokat a HUROM Hidegen Facsarási Technológiája (SSS-Slow Squeezing System®) alacsony hőfokon működik, megtartva a gyümölcsök és zöldségek természetes zamatát és értékeit. Hogy mi az eredmény? Több lé, több vitamin, több érték.

Az előnyök:

Csendes:  Hangerő minimalizálása a lassú facsarás következtében a nagysebességű darálás helyett.
Egészséges:  Bármely gyümölcs vagy zöldség kifacsarásakor a legtöbb ízt és a legtöbb tápanyagot nyerjük.
Öntisztító:  Csak öntse tele a tálat vízzel két facsarás között, vagy szedje szét a napi facsarás végén és öblítse el.
Gazdaságosabb/magasabb hozam:  Több lé kevesebb alapanyagból, alacsonyan tartva élelmiszer-számláit!
Tartósság:  A motorra 10 év garanciát vállalunk!
Dugulás-mentes:  Automatikusan szétválasztja a pépet a létől. A forgókefék tisztítják a tálat facsarás közben.
Sokoldalúság:  Facsarjon gyümölcsöt, zöldséget, fűfélét, gabonafélét, csírákat, vagy akár diót, mogyorót vagy szójababot.
Gyermekbarát:  Nincsenek éles pengék.

Hidegen sajtolási technológia


Az a juice, mely finoman, hidegen, lassan kifacsart, nem pedig magas sebességen darabolt, darált, sokkal több tápanyaggal rendelkezik, és sokkal finomabb. A Hurom SST-jének köszönhetően a lé több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SST® egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t szolgálna fel, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.

Több juice! A különleges, egyedi tervezésű csiga 35%-al több levet sajtol ki az alapanyagokból, mint bármely más készülékkel.
Még ínycsiklandóbb juice! Kevesebb oxidáció, zéró elszíneződés.
Egészségesebb juice! Hidegen facsarás megőrzi az alapanyag értékeit – az előnyös enzimektől kezdve a fitonutriensekig.

Hogyan használd


A HUROM Slow Juicer-t úgy tervezték, hogy kényelmes és szuper könnyű használatot biztosítson. Nézze meg, milyen gyorsan tudja elkészíteni kedvenc italát! Csak néhány másodperc.

Mindenképp olvassa el a használati útmutatót facsarás előtt, de a legjobb eredmény eléréséhez íme néhány tipp:

– Az alapanyagokat kb. 5 cm vastagra darabolja az optimális facsaráshoz.
– Ne tegyen a készülékbe jeget.
– Ne erőltesse bele az alapanyagokat a készülékbe, a nyomót akkor használja, ha elakad.
– Lassú ütemben helyezze be az alapanyagokat, kb. 5 másodpercenként, hagyva, hogy teljes mértékben kifacsarja a készülék.
– Fű- ill. gabonaféle facsarásakor adjon hozzá gyümölcs- vagy zöldségféléket is a legjobb eredmény eléréséhez.
– Csonthéjas gyümölcsöt csak más gyümölccsel, mint az áztatott szójababbal vagy folyadékkal facsarjon. Tekintse meg receptjeinket további nagyszerű ötletekért.

Több HUROM Juicer tippet keres? Itt található 5 Gyors Tipp facsarási szakértőnktől.

Innovatív design


A HUROM innovatív felépítése

A HUROM Slow Juicer a 40 éves innovációs folyamat eredménye, melynek célja tudatos: az Ön egészségi állapotának szinten tartása, ill. emelése. A facsaró minden aspektusa – az egyedi csigától kezdve a juice-kupakon át az öntisztító rendszerig – az egészség: több tápanyag, jobb íz, könnyű használat, tehát Ön sokkal többször veszi igénybe! És a HUROM itt nem áll meg: az anyacég minden évben a profitja 30%-t fordítja kutatás-fejlesztésbe, keresve az új megoldásokat, ezáltal is emelve fogyasztóink egészségi állapotát.

A HUROM Aranyérmes lett a 2010-es Swiss Geneva Salon International Des Invention-n (Találmányok Genevai Nemzetközi Kiállítása), valamint a szintén 2010-es Pittsburgh International Inventions Fair-n (INPEX – Pittsburgh-i Nemzetközi Találmányok Vására) és nagyjából 40 országban van benyújtott szabadalma. Zsinórban 3 éven keresztül (2010-2012) volt Kiválasztott Koreai Világszínvonalú Termék és a Bon Appetite magazinnál kinevezték a Legjobb Konyhai Kisgépnek, ezen kívül a Martha Stewart Show állandó kelléke.