Hidegen sajtolási technológia
Az a juice, mely finoman, hidegen, lassan kifacsart, nem pedig magas sebességen darabolt, darált, sokkal több tápanyaggal rendelkezik, és sokkal finomabb. A Hurom SST-jének köszönhetően a lé több tápanyagot, ásványi anyagot, enzimet tartalmaz, gazdagabb ízvilággal karöltve. Az anyacég által szabadalmaztatott SST® egy több, mint 40 éves facsarási és táplálkozási kutatómunka eredménye. Amellett, hogy egy sokkal ízletesebb juice-t szolgálna fel, ez a technológia a levet alacsony hőmérsékleten tartja ezzel megőrizve a vitaminokban dús tápanyagokat.
– Több juice! A különleges, egyedi tervezésű csiga 35%-al több levet sajtol ki az alapanyagokból, mint bármely más készülékkel.
– Még ínycsiklandóbb juice! Kevesebb oxidáció, zéró elszíneződés.
– Egészségesebb juice! Hidegen facsarás megőrzi az alapanyag értékeit – az előnyös enzimektől kezdve a fitonutriensekig.