5 gyors lépés facsarója legjobb kihasználásához


A Hurom Slow Juicer-t valójában hihetetlenül egyszerű kezelni. Biztosak vagyunk benne, hogy vadonatúj Hurom Slow Juicer készülékének használatba vétele előtt betűről-betűre elolvassa a használati útmutatót, ám itt egy pár jó tanáccsal kedveskedünk a tökéletes kihasználtság jegyében.

1. Ha az Ön háztartása is olyan, mint a legtöbb, akkor az azt jelenti, hogy ugyanúgy telnek a reggelek: mindenki a saját, kedvenc levét szeretné, hogy elinduljon a nap.Könnyen rutinná formázható a reggeli facsarás, a tisztításért meg a zseniális öntisztító rendszer felel, mely garantálja, hogy egy almalé útán nem lesz alma íze egy esetleges banán-sárgarépa juicenak. Csak zárja be a juice-kupakot, töltse tele a tálat vízzel és keringtesse.

2. A kevesebb több! Ha túl sok alapanyagot helyez a Huromba egyszerre, elakad és megáll a facsarás. Ha ez megesik, csak tartsa nyomva a VISSZA gombot 2-3 másodpercig, és hagyja, hogy a készülék megszűntesse a dugulást. Ha el szeretné kerülni mindezt, vágja az alapanyagokat kisebb darabra (vagy pl. tegyen egyszerre kevesebb gabonafélét a juicer-be) és adagolja lassabban.

3. Jut is, marad is. Tudta, hogy behűtve a frissen facsart Hurom-lé ugyanolyan finom, mint azonnal? Facsarjon egy nagy kancsóval, igyon egy pohárral reggel, majd délután, nasiként munka után. Ez egy igen kedvelt, egészséges energiabomba, ami pont ideális, mielőtt lemenne az edzőterembe.

4. Lévén, hogy a Hurom Slow Juicer külön választja a rostot a létől, a különválasztott rostot fel is használhatja ahelyett, hogy csak úgy eldobná. Keverje el joghurtal, és akár így, akár lefagyasztva és később fagylaltként/sörbetként való elfogyasztása remek, egészséges és tápláló étel tud lenni. Nyami!

5. Baba van a családban? Tudta, hogy a Hurom Slow Jucer a legjobb bébiétel-gyártó otthoni kisgép? Egyszerűen csak adjon vizet egy sűrűbb püréhez, mint pl. az édes burgonya a tökéletes állag eléréséhez.