Melyik a nekem való prés?


Nem minden juicer egyforma. Ha egy olyan készüléket szeretne, mely a legtöbb levet, tápanyagot adja, valamint a lehetőséget, hogy az alapanyagok legszélesebb skáláját tudja felhasználni, egy facsarót vagy prést fog választani a turmuxgépek vagy a gyümölcscentrifugák helyett – és miért? Ezek a facsarók, prések, mint a Hurom Slow Juicer sokkal alacsonyabb sebességen működik, és sokkal kevesebb áramot használ, mint a gyümölcscentrifugák. De ne aggódjon, az, hogy lassan, hidegen sajtol, az nem azt jelenti, hogy maga a gép lassú lenne, ugyanolyan sebességgel termeli ki a juice-t, mint egy centrifuga, azaz a kitermelt juice a csiga segítségével nyerendő, ami olyan, mintha egy mozsárral történne a sajtolás. Ezért természetes módi a lé kinyerése.

Mi annyira elképesztő a Hurom technológiájában?
A Hurom technológiai újítása (Slow Squeezing Technology®) egy különlegesen megtervezett csigát használ a juice természetes kinyeréséhez, ami megőrzi a juice sejtfelépítését, ami elkerüli a túlzott oxidációt és elválasztódást, és mégis elég erős ahhoz, hogy kinyerje az értéked nedűt a szójából vagy a mandulából.

Miért jobb a lassú?
Mert a lassú, hidegen sajtolási módszert alkalmazó Hurom Slow Juicer alacsony sebességen, halkan és kevesebb energiafogyasztással képes még több juice-t produkálni mint más gyümölcscentrifuga vagy facsaró. Emellett lassúsága miatt nincs hőtermelés, mi felmelegítené a juice-t, így a jótékony hatású enzimek a juice-ban maradnak. Nem beszélve arról a nem elhanyagolható szempontról, hogy ezek a lassú prések, mint a Hurom, sokkal jobb ízű és állagú juice-t produkálnak, mint a hagyományos facsarók.

Bárki, akinek van gyümölcscentrifugája vagy turmixgépe tudja, mennyire hangos: ez a rettentően magas fordulatszám miatt van (5 000 – 15 000/perc). Valójában a hangszíne egy éppen befutó metrókocsi hangszínének felel meg! Ki akarja, hogy úgy kezdődjön a napja, hogy egy metrókocsi robog keresztül a konyhán?

A gyümölcscentrifugák, turmixok takarítása igencsak megpróbáltató feladat klehet nap mint nap. Ám a Hurom Slow Juicert tisztán tartani szinte gyerekjáték. Könnyedén szét tudja szedni és elmosni kevesebb, mint 2 perc alatt! Annyira egyszerű szétszedni, eltakarítani, majd újra összerakni, hogy örömmel fogja használni minden nap!

Miket tudok vele csinálni?
Szeretne egy finom fagyit? Percek alatt összedobhat egy tál házi fagylaltot a Hurommal. Készítsen egy finom zöldségkrémlevest, hogy teljessé tegye az esti menüt. Vagy egy finom koktél az esti partihoz? A lehetőségek végtelenek!

Tehát: melyik a legjobb prés?
Amit a Hurom kínál:
• Jobb minőségű juice.
• Finomabb juice.
• Tápanyagdúsabb juice.
• Végtelen sokoldalúság: alapanyag-típusoktól kezdve a receptekig.
• Egy szép, könnyű használatú, könnyen takarítható, csendes gép.