Tápanyag


A hagyományos facsarókkal szemben a Hurom Slow Juicer 42,7%-al több C vitamint, 60.7%-al több A vitamint és 35%-al több juice-t sajtol ki az alapanyagokból.

Táplálkozási előnyök


Az ásványi anyagok és a rostban gazdag gyümölcsök – zöldségek szerepe a rák és egyéb betegségek elkerülésében egyértelmű: a WHO (World Health Organization – Egészségügyi Világszervezet) szerint egy gyümölcsökkel és zöldségekkel teli diéta 2.7 millió életet menthet meg évente! Bár egy kampánya szerint legalább 5 féle gyümölcsöt-zöldséget kell naponta elfogyasztani, ennek kevesen tudnak megfelelni. A facsarással ez a kritérium könnyen megvalósítható, benne a szükséges tápanyagokkal.

A frissen facsart levek antioxidánsban gazdagok: vitaminokkal, antociánokkal, polifenolokkal, kataláz enzimekkel dúsított, ezek és az egyéb tápanyagok segítenek elkerülni a rákos megbetegedéseket és előrelendítik egészségi állapotát. Valójában, mikor Ön Hurommal facsar, több tápanyag kerül szervezetébe, mintha egészben, szilárd formájában megenné az alapanyagokat.