A nano-ezüstkolloid jelentheti egészségünk új dimenzióját!

Az aranykolloiddal szemben, a nano-ezüstkolloid főként gyógyításra szolgál. Külsőleg és belsőlegtal tn egyaránt alkalmazható természetes oldat. Egyéb mellékhatást nem tapasztaltak.

Az ezüstkolloid a legtöbb kórokozóval szemben megvédi szervezetünket. Mindössze hat perc alatt több mint 600 féle mikroorganizmust elpusztít, így százszor hatásosabb az antibiotikumokkal szemben (Science Digest magazin 1978. márciusi szám). Míg az antibiotikumok leterhelik a szervezetünket, és a kiürülése hetekbe telik, alkalmazása egyéb mellékhatásokkal is járhat, addig az ezüstkolloid számtalan jó hatással segíti a szervezetünket, s megvéd a betegségektől.

hip tnHippokratész - az „orvosok atyja” - szerint az ezüst kiválóan alkalmas vágott sebek gyógyítására, és a szívproblémákra. A tudós nagyra becsülte a szer vértisztító, fertőtlenítő hatását is.

A nano-ezüstkolloid  hasz­­­nálható a testfelszínen, külsőleg, belsőleg, gombás fertőzések, ekcéma és számtalan más fertőzés kezelésére. Az allergia és szénanátha esetén is segíthet megszüntetni a megfázásos jellegű tüneteket, és hozzájárulhat, hogy a szemviszketés percek alatt csökkenjen.

Külsőleg alkalmazható: kiütésekre, pattanásokra, ekcémára, herpeszre, fekélyekre, szemölcsökre, ótvarra vagy skarlátnál. Sok esetben a bőrrák kezelésénél is hatékony lehet. Segíthet szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések, égés, fagyás, napégés esetében is. Felülfertőződés nélkül gyógyíthatja az égési sérüléseket, a vágott nyílt sebeket, horzsolásokat. Használható szúnyogcsípésnél vagy gombás fertőzésnél, így körömágyi gombánál, lábgombánál vagy hüvelygombánál. Fejbőrbe masszírozva segíthet megszüntetni a korpásodást és a fejbőr viszketését. 
Napégésnél is csökkentheti a bőr gyulladását.

Belsőleg használhatjuk: Szénanátha, aller­gia, tüdőgyulladás, megfázás, influenza, staphylo­coccusos és streptococcusos fertőzések vagy légzőszervi, orrüregi megbetegedések esetén. Jótékony hatású lehet vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás, gyomorfekély, Lyme-kór, szifilisz vagy a cukorbetegség esetén. Szakirodalmi adatok szerint több esetben hatékonyan segített a HIV-vírussal szemben is.

Aranykolloiddal együtt tartósan fogyasztva támogatja, erősíti a szervezet természetes védekező rendszerét, javítja a közérzetet, és segít fiatalon tartani a testet és a szellemet. Az arany- és ezüstkolloid együttes alkalmazása majdnem megduplázhatja az élettartamot (Edgar Ceyce szerint).

Fogyasztása: Felnőtteknek a napi adagja 2x1 teáskanál, vagy megelőzés céljából 1 teáskanál. A gyorsabb felszívódás érdekében lenyelés előtt pár percig öblögetve tartsuk a szánkban! (Az enyhén fémes íz a termék természetes tulajdonsága.)