Új világszabadalom, az egészségünk megőrzésére!

Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas biokémikus mondta:
nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga!

Ma még kevéssé ismert, hogy a szervezetünkben lévő szabadgyökök másodpercenként kb. 100 000 támadást intéznek a sejtjeink ellen, és mind elektront akarnak rabolni! S ha nem rendelkezünk elegendő antioxidánssal, amelyek elektronjaikat átadják, akkor a szabadgyökök közvetlenül a sejtjeinktől rabolják el azokat! Ma már tudjuk, az öregedési folyamat alapjában véve nem más, mint a sejtek és a DNS, szabadgyökök által okozott pusztulása. Kérdezhetnénk: hogyan kapcsolódik ez a hidrogénhez? A kérdésre a választ a szabad hidrogén ion (H-) tulajdonságai adják meg:

  • A H a legkisebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok küzül, amely nem válik szabad gyökké, amikor elektronjától megválik. Átadja az elektront, elégeti az oxigént, és a szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik. E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek szervezetünkben azonnal bárhova eljutnak.-
  • Félgrammnyi H- elegendő szervezetünk napi ATP (sejtjeink üzemanyaga) igényének a létrehozásához!

Nézzük meg, mit is jelent a H- tartalom a különböző vizeknél (ennek jellemzője a redoxpotenciál, amit rH értékel jellemzünk: 0-28-ig redukáló, 28 semleges, 28-42-ig oxidáló):

  • a Hunza víz (a szakirodalom szerint az egyik legextrább víz) rH értéke 21-es,
  • a legjobb európai forrásvíz rH értéke 22-es,
  • a csapvíz rH értéke 28-35,
  • a bio narancslé rH értéke 7-es,
  • a „Lourdes” berendezésünkkel előállított víz rH értéke 3-as.

Ez matematikailag annyit jelent, hogy a „Lourdes” berendezésből nyert egy pohár hidrogénnel dúsított víz, a H- elektronok számát tekintve, egyenértékű kb. 10 000 pohár friss bio narancslé elektrontartalmával.
A „Lourdes” készülékünk egyedisége abban áll, hogy az ionizáció során két elkülönített térben képződik az oxigén és a hidrogén! Az oxigén a kancsó alatti térben válik ki, amíg a kancsóban lévő víz feldúsul a szabad hidrogénnel

A „Lourdes” berendezés szabad hidrogénben gazdag vize az általános jólléthez szükséges extra energiát nyújtja számunkra, illetve erős antioxidánsként, a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál, a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt. A szabad gyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabad gyökök az okozója lehet a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.

Fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz hatékonyan támogatja a szervezetünk működését! A berendezéssel előállított víz hidrogéntartalma, az elkészítést követően, fokozatosan csökken, ezért javasolt a H- dúsított vizet aznap elfogyasztani!  

A hidrogénben (szabad elektronokban) gazdag víz fogyasztása jó hatással van egészségi állapotunkra és a vitalitásunkra! Segít hosszabb életet élni jobb egészségi állapotban!
A Váci úti üzletünkben az érdeklődők megtekinthetik a „Lourdes” berendezést, megkóstolhatják hidrogén ionnal dúsított vizet és konzultálhatnak a berendezés hatásairól!

Tovább a termékhez >>