DR. WEIXL VÁRHEGYI LÁSZLÓ TAPASZTALATAI

Tapasztalataim a hidrogén ionnal dúsított ivóvízzel, a Lourdes készülékkel kapcsolatban:

Jómagam immár 23. éve foglalkozom  hivatásszerűen az alternatív módszerekkel való gyógyítással. Nagyon sok alternatív módszert ismertem meg a tiszta vízzel való gyógyítás és a vízgyógyászat területén is. Tiszta víz alatt forralással-, ezüst kolloiddal- vagy hidrogén peroxiddal fertőtlenített esővizet, a desztillált-vizet és a reverz (fordított) ozmózisos eljárással tisztított, ásványi anyaggal vissza nem pótolt tiszta vizet (RO.víz) értem. Ezek közül a legolcsóbban és legkönnyebben az RO-víz hozzáférhető. Jómagam találtam fel a szuperoxigénezett vizet, amelyet tiszta vízzel és orvosi tisztaságú oxigént tartalmazó oxigénpatronnal lehet előállítani. Az ilyen vízzel való gyógyításról dr. Deák Sándor írt könyvet, "Lúgosítás oxigénnel, igyunk oxigént" címmel.

A negatív hidrogén ionról megtudtam, hogy a legkisebb antioxidáns, és az egyetlen az antioxidánsok közül, amely nem válik szabadgyökké, a felhasználás során, mikor megválik az elektronjától. Amikor átadja az elektront, elég az oxigénnel együtt és a szervezetünk méregtelenítő folyamatait segítő vízzé válik. Ezen tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek a szervezetünkben bárhova azonnal eljutnak. Félgrammnyi hidrogén ion elegendő szervezetünk napi ATP (ez sejtjeink üzemanyaga) igényének fedezésére.

Gyógyítóként tudom, hogy életünk hossza a szervezetünkben lévő antioxidánsok szintjétől függ, ezért vásároltam egy ilyen készüléket és elkezdtem napi szinten fogyasztani. A hidrogénezett víz hatására sokkal energikusabb lettem és javultak a sporteredményeim. Több pácienseimnek is javasoltam a készülék beszerzését és a vele előállítható víz fogyasztását. A hidrogénezett víz segít a vese rendellenességek gyógyításánál. Több betegem magas kreatinin szintjét normál értékre javította. A már diétázó és tablettát szedő cukorbetegeim vércukor szintjét is normalizálta és így már nem kell diétázniuk és tablettát szedniük. Eddig minden hidrogénezett vizet fogyasztó jelentős vitalitásnövekedésről számolt be, továbbá elkerülték a "szokásos" influenza betegséget.

Túlsúlyos pácienseim szenvedés-, éhezés nélkül fogytak le, mivel jóval kevesebb ételt fogyasztanak. Legutóbb, egy évtizedek óta SM-betegségben szenvedő páciensem számolt be számottevő javulásról. Csak ajánlani tudom betegeknek és egészségeseknek egyaránt, mivel segít az egészség és fiatalság megőrzésében, valamint az egészség visszaszerzésében.

Tovább a termékhez >>