watercleaner hazhozszallitas

viszontelado szeretnek lenni

 

nevjegy

A hidrogénben dús víz az élet alapja!

hs 71 m

 "Nem az oxigén, hanem a hidrogén az élet üzemanyaga!" (Szent-Györgyi Albert)

Napjainkra a vízzel kapcsolatos kutatások feltárták a gyógyhatású vizek titkait. Azt találták, hogy a csodás gyógyulásokat előidéző vizek mind rendkívül gazdagok szabad hidrogénben (szabadelektronokban). A tudósok felismerték, hogy a gyógyulást előidéző „titok” egyszerű összefüggéseken alapszik.

gomb bovebben hu

Dr. Ördög János szülész-nőgyógyász gondolatai a vízről

ordogjanos1 m

A TISZTA VÍZ biológiai értékét sokan és szerteágazóan fogalmazták már meg.
Én most szülész orvosként – biofizikai ismereteimet is latba vetve – kísérlem meg a víz terhességre és a leendő utódokra gyakorolt hatását kihangsúlyozni.

gomb bovebben hu

Prof. dr. Török Szilveszter: a méregtelenítés fontossága

water03 m

„Az egészséges élet, s minden gyógyulás alapja a méregtelenítés, amelynek létrehozója a tiszta víz! Fontos megértenünk, hogy szervezetünk anyagcseréje, méregtelenítésre, a tiszta víz oldó-tisztító erején áll vagy bukik!
Ha az ivással bevitt víznek nincs oldó hatása, akkor nem működik a sejtozmózis, a méregtelenítés és vizeink szennyeződései, kiválasztásunk végtermékei a saját testünkben rakódnak le, belső keringési rendszerünk eldugul, megjelennek a betegségek!” (Prof. dr. Török Szilveszter)

gomb bovebben hu

Betegségeink legnagyobb részét a vegyi szennyezők okozzák!

paz 02 img0249 m

A 2000-es évek elején kereskedelmi forgalomban lévő vegyi anyagok száma már meghaladta a 130 000-t, a regisztráltaké a 13 000 000-t. A készítmények összetétele általában ipari titok, a lakosság, az egészségügy, a környezetvédelem, stb. körében gyakran ismeretlen.

gomb bovebben hu

A kék bolygó az otthonunk!

fold m

A víz körforgása: a Nap hatására percenként kb. 1 milliárd m3 (fél Balaton víztömeg) párolog el a tengerekből. Felhőkké alakul, majd a szél a szárazföld felé fújja, ahol a hegyeknél történő hirtelen emelkedéstől lehűl, a párából kicsapódnak a vízcseppek és lehullnak a földre.

gomb bovebben hu

Miben változtak meg az élet feltételei Földünkön?

vizcsepp m

Az iskolában tanítják mi szükséges az élethez. Napfény, levegő, víz, táplálék és az optimális körülmények vagy környezet együttesen teremtik meg életünk külső feltételeit.
Ha megvizsgáljuk, hogy bolygónkon miben változtak meg, az elmúlt 100 év alatt ezek a feltételek, megdöbbenünk! Szembetűnő életkörülményeink, életminőségünk romlása! Pedig a folyamatnak nincs vége! Nézzük át együtt, milyen változásnak vagyunk részesei!

gomb bovebben hu
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz