A titokzatos H2O!

3 tn m

A vízkutatók sokáig keresték, mi teszi a vizet alkalmassá, hogy tulajdonságát megváltoztassa és szinte minden, a környezetében lezajló eseményre reagáljon? Ennek titka a víz szerkezetében található.

gomb bovebben hu

A víz szerkezete

1 tn m

A víz kvázi-kristályos tulajdonságú, ami azt jelenti, hogy képes változtatni a szerkezetén. A hidrogénkötések folyamatos változása eredményezi az eltérő geometriai alakzatok, így az információk felvételének lehetőségét is. Ennek köszönhető, hogy a víz tökéletesen fel tudja venni a rezgéshullámok formáit.

gomb bovebben hu

A vízmolekulák tetraéderes szerkezete

4 tn m

A víz elsősorban információhordozó, másodsorban a rezgések ruhája, és harmadsorban oltja a szomjat. A Föld az ember kooperációs társa, ugyanazokból az elemekből épül fel, mint az emberi test, és ugyanolyan mértékben tartalmaz vizet is. A Föld információs mezejében megjelenő események a mindenütt jelenlévő víz memóriájában tárolódnak!

gomb bovebben hu

Képes a víz emlékezni?

ba01011 tn m

Mind a rendezett, mind a rendezetlen állapot hagy emléknyomokat a vízben! Például: az elektromos térrel, rádióhullámmal vagy vegyi szennyeződéssel (klórgázzal) széttördelt klaszterek vízmolekulái is megőrzik a negatív élményeiket! Ezek a molekulák, ugyanolyan hőmérsékleten és körülmények között, nehezebben rendeződnek klaszterekbe, mint a már klaszteres előélettel rendelkező referencia párjaik. (Dr. Szász)

gomb bovebben hu

A rendezett víz tulajdonságai

folyo 031 b m

A víznek van élő (rendezett, tudatos) és holt (kaotikus) állapota!
A víz attól élő, hogy folyamatosan, rendezett, egységes állapotot tart fenn. Az élő anyag egyénre szabott formai alakzatokban létezik. Az ezekben a formákban kialakult rezgéshullámokhoz igazodva alakítja ki – az élet formai alakzatát kitöltő – víz szerkezetét. A formában, a külső információs térből, rezgések generálódnak. Ezek a rezgések folyamatosan utasításokkal látják el az élőt kitöltő víz szerkezetét.
Ez a folyamatos vezérlés megléte garantálja a víz élő tulajdonságainak fenntartását.

gomb bovebben hu

Víz az élő szervezetben

mosoly m

Minél egységesebb – tömörebb – egy víz szerkezete, annál kevesebb energia-ráfordítással lehet beilleszteni egy meglévő rendszerbe (a szervezetünkbe).
Minél „tragikusabb” emlékképekkel, információkkal érkezik az élőbe egy beilleszkedni vágyó vízszerkezet, annál nehezebb – ha nem lehetetlen – a beillesztése!

gomb bovebben hu