Ásványvizek

Fogyasszunk inkább palackozott ásványvizet?

ordogjanos7 m

A kereskedelemben kapható ásványvizek nagyobb része 120-200 méteres kutakból nyert rétegvíz. A napi sajtóban, több cikkben is olvashattuk: az ásványvizek 80 % palackozott csapvíz vagy azzal azonos beltartalmi minőségű. Sajnos ezen a téren az érdek az úr, és ma már ásványvíznek mondanak olyan vizet is, amit kémiai eljárással vastalanítottak vagy különböző ásványokkal dúsítottak, hogy a beltartalmi értéke vagy az íze jobb legyen.

gomb bovebben hu

Ásványvíz vagy tisztított víz?

04 03 1 thumb m

Ma a szakemberek véleményét is megosztja az ásványvizekkel bevitt ásványi anyagok szerepe, ezért vizsgáljuk meg egy másfajta megközelítésből. Az összegyűjtött információk saját véleményünket tükrözik. Vele egyetérteni, elfogadni nem szükséges. Mi úgy gondoljuk: e sorok elolvasása után, pusztán logikus gondolkodással mindenki eldöntheti, hogyan szeretné az "ásványvíz kérdést" szemlélni.

gomb bovebben hu

Ásványvizeink az egészségünket szolgálják?

lerakodas m

Tény, hogy a növekvő ásványvízfogyasztás, egyenesen arányos a vérkeringési zavarok számának növekedésével. Egyre gyakoribbak a vérnyomás zavarok, a szívinfarktusok, az agyvérzések. Magyarországon az elhalálozások több mint 50%-nál ez a halálok! A túlzott mennyiségű ásványi anyag éppúgy eldugaszolja testünk közlekedési úthálózatát, mint a túl sok autó a városi közlekedést. Minden betegség visszavezethető áramlástechnikai problémákra!

gomb bovebben hu

Mi a gond az ásványvizekkel?

taplalek m

A túlzott mennyiségű ásványi anyag éppúgy eldugaszolja testünk közlekedési úthálózatát, mint a túl sok autó a városi közlekedést. Ha mindez még társul korunk alapproblémájával a kevés vízivással, az alulhidratáltsággal, akkor a veszélyeztetettség egyértelmű. A rendszeres tiszta víz fogyasztása alapja egészségünknek!

gomb bovebben hu

Csapvizek

Ivóvízrendelet paraméterek nemzetközi összehasonlítása

paragrafusjel m

Az érvényben lévő magyar, a 2003 január 1-től érvényes német Ivóvíz-Rendelet paraméterei, összehasonlítva az új EUs értékek, valamint az amerikai (USA) és a WHO (Egészségügyi Világ Intézet) határértékeivel.

gomb bovebben hu

Csapvizeinkről őszintén

egypoharvizakezbenkep1 m

     - Ma a nyilvántartott vegyi szennyezők száma: 13 millió! 
     - Ebből környezetünket, vizeinket kb. 130 000 fajta terheli!
     - Ebből a napi ellenőrzés 11-24 paramétert vizsgál!
Vagyis pestiesen szólva, a vegyi szennyezők és a vizsgált szennyezők száma, „még csak köszönő viszonyban sincs egymással! Ami után az illetékesek nyilatkozatát: "a csapvíz tiszta, egészséges és ellenőrzött," némi kételkedéssel fogadhatjuk.

gomb bovebben hu

Vezetékes vizeink problémái!

vizko m

Ma ivóvizünket mélyfúrású kutakból vagy azokból a folyókból nyerjük, amibe a szennyvizeinket is engedjük. Sajnos, a különböző tisztítási műveletek ellenére, egyik sem az a vízminőség, amire szervezetünknek szüksége lenne. Csapvizünk további hátránya, hogy a fertőtlenítés miatt klórral kezelik.

gomb bovebben hu

Hogyan lehet érzékelni a csapvíz és az energetizált tiszta víz közötti különbséget?

pohar neni tn m

A tisztított víz lágyabb, kellemesebb ízű! Ha energetizálva is van, akkor az íze markánsabb, mélyebb tónusú, itatja magát!

Bemutatótermünkben mindenkinek adunk egy flakon tiszta energetizált vizet kóstolóba!

gomb bovebben hu

Csendes gyilkos a klór

klor m

Lételemünk, s háztartásaink alapvető tartozéka a fertőtlenített ivóvíz. Mindenki ismeri, használja, de vajon tudjuk-e, hogy milyen hatással van egészségünkre a benne található kis mennyiségű klór és vegyületei.

Az I. Világháborúban harci gázként vetették be. Mára éppen fenyegető, gyilkos tulajdonságait kihasználva ivóvizeinket fertőtlenítjük vele. A WHO jelentése szerint a földön az emberek 80%-a klórral fertőtlenített vizet iszik. Magyarország, közelebbről Miskolc ivó- és uszodavizeinek túlnyomó többségét is klórral fertőtlenítik.

gomb bovebben hu

A nitrites vizek mennyire blokkolják az oxigén felvételét?

wsci 01 img0096 m

"Tudjuk, hogy a nitrát komoly problémát jelent számunkra! A nitrát a mezőgazdasági termelés révén nagy mennyiségben épül be a talajba, majd később, a talajvízben újra felbukkan. A gyomrunk savas környezetében a nitrátból átalakul nitrité és a táplálékunk fehérjéivel együtt nitrosaminokat képez. Ezek a nitros-aminosavak a legveszélyesebb rákkeltő anyagok közé tartoznak!"

gomb bovebben hu

Tisztított víz

RO szűrés hatásossága a gyakorlatban

mairo2 m

Ha az ívóvizévek kapcsolatosan kétségei támadnának, hasznos tudnia: hol jár a mai technika.
Néhány éve készült el az RO rendszerű vízszűrők átfogó vizsgálata, amiből összeállítottunk egy rövidített kivonatot.

gomb bovebben hu

Az RO rendszerű víztisztító technológia működési elve

osmosis1 m

A NASA 1960-ban fejlesztette ki az ún. fordított ozmózis elvén működő víztisztítási eljárását. Legelőször a haditengerészetnél alkalmazták a sós tengervíz ivóvízzé alakítására, majd a 1960-as években tovább fejlesztették az eljárást a vegyi, biológiai és radioaktív szennyeződések kiszűrésére.

gomb bovebben hu

Mit szűrnek ki a vízből a berendezéseink?

cid image002 m

Mi a világ egyik legismertebb: „GE Water Technologies” GE Osmonics membránjaival szállítjuk a gépeinket.
Berendezéseink a mennyiségi, a minőségi termelésben, mind a fogyasztóktól és mind az ellenőrző hatóságoktól kiváló minősítést kaptak. Biztonságot, egészséget jelentenek a használóik számára!

gomb bovebben hu

Milyen szennyeződéseket távolít el a fordított ozmózis?

szutyok tn m

Sajnos a vizeinkbe, a leírt szennyeződéseken kívül, még számos (kb.130 000 féle) egyéb szennyeződés is található, amelyeket a GE Osmonics TFM membrán távolít el.

gomb bovebben hu

Miért érdemes a reverz ozmózis technikát választani?

image00013 m

Saját egészségünk, családunk, állataink és növényeink érdekében! Az alacsony ásványi anyagtartalmú víz az élő szervezetek utcaseprője, sejtépítésük, vízháztartásuk és kiválasztásuk alapja!

Az fordított ozmózis (RO) rendszerű szűréstechnika a világon fellelhető legjobb módszer, 1960–óta használja a NASA, az USA Haditengerészete és 30 éve sok háztartás szerte a világon.

gomb bovebben hu

Milyen tényezők befolyásolják a tisztított víz mennyiségét és minőségét?

mosogatoalattkep1 m

Négy fontos befolyásoló tényező van. Az egyik az oldott szárazanyag-tartalom. Minél magasabb ez az érték, annál rosszabb a tisztított víz minősége. Ez  a készülék fajtájától, gyakorlatilag az RO membrántól függ.

gomb bovebben hu

Szeretnénk, hogy a tiszta víz folyamatosan méregtelenítse a sejtjeinket?

image00032 m

Méregtelenítésünk hiánya miatt, vizeink szennyeződései és kiválasztásunk végtermékei a saját testünkben rakódnak le. Az orvoskutatók kimutatták, hogy a vegyi-, biológai-, és a radioaktív anyagokkal szennyezett víz hozzájárul:

 • a stresszhez,
 • az elhízáshoz,
 • a rossz közérzethez,
 • a legyengült immunrendszerhez,
 • és a betegségek kialakulásához.
gomb bovebben hu

Az egészséges tiszta víz -> WaterCleaner

image00026 m

Vajon Ön ismeri a víztisztítás területén a legjobb megoldást? Ismeri sejtjeink, szervezetünk méregtelenítésének a titkát? Vajon tudja, hogyan bogozzuk ki az egészségügy, az üdítőitalgyártók, az ásványvizes érdek és a csapvíz ajánlói által összekuszált szálakat?

gomb bovebben hu

Az egészséges tiszta víz -> WaterCleaner!

"Nem az jelenti számunkra a legnagyobb problémát amit nem tudunk, hanem amit tudunk, csak nem úgy van!”

„Víz, víz, tiszta víz,
Ha nem tiszta, vidd vissza,
Majd a szamár megissza!”

Vajon Ön ismeri a víztisztítás területén a legjobb megoldást? Ismeri sejtjeink, szervezetünk méregtelenítésének a titkát? Vajon tudja, hogyan bogozzuk ki az egészségügy, az üdítőitalgyártók, az ásványvizes érdek és a csapvíz ajánlói által összekuszált szálakat?

A WaterCleaner.hu ezen a téren kíván segítséget nyújtani! Egészségünk megőrzéséhez a gyógyforrásokkal azonos értékű ivóvíz előállító berendezéseinket javasoljuk.

Készülékeink költségtakarékos megoldást jelentenek az irodák, bemutatótermek, munkahelyi közösségek, üzemek, óvodák, iskolák, kórházak, fittness termek, sőt a lakásaink folyamatos hideg-meleg vízzel való ellátásában is. Berendezéseink segítségével a nap 24 órájában a rendelkezésünkre áll a tiszta víz, s pillanatok alatt készíthetünk vendégeinknek kávét, teát, levest vagy olyan készételt, amely csak víz hozzáadását igényli. Ráadásnak egy jó hír: nem szükséges többet cipekednünk, tárolnunk a palackokat!

Üzletpolitikánkat az egészségesebb, boldogabb élet eléréséhez alakítottuk ki. Bármilyen kérdése van a vízzel kapcsolatban, forduljon hozzánk, és mérnökeink életre szóló megoldást kínálnak a vízkezelésre. Felmérés után ajánlatot adunk, telepítjük berendezéseinket, és megfelelő szervizeléssel biztosítjuk az optimális működést. Berendezéseink igazi haszna a kedvező ár, kiváló minőség, hosszú élettartam, megbízható működés és az alacsony üzemeltetési költség mellett, a tiszta életerőt biztosító vízminőség!

Célunk, hogy minden ember ismerje meg a tiszta víz éltető erejét, és korábbi vízivási szokásainkat átformálva, találjuk meg együtt az egészségesebb, tisztább élethez vezető utat.

A tiszta víz fogyasztása a legbiztosabb befektetés, s mi egy lehetőséget kínálunk Önnek, amivel magasabb szintre emelheti élete minőségét!

Weblapunkon, termékeink ismertetésén túl, bemutatjuk a vízelemet, mint legfontosabb táplálékunkat és folyamatosan informáljuk olvasóinkat a legfrissebb kutatási eredményekről.

Miért érdemes a reverz ozmózis technikát választani?

Tiszta víz a sejtnek = egészség a szervezetnek!

Saját egészségünk, családunk, állataink és növényeink érdekében! Az alacsony ásványi anyagtartalmú víz az élő szervezetek utcaseprője, sejtépítésük, vízháztartásuk és kiválasztásuk alapja!

A fordított ozmózis (RO) rendszerű szűréstechnika a világon fellelhető legjobb módszer, 1960–óta használja a NASA, az USA Haditengerészete és 30 éve sok háztartás szerte a világon.

Az RO technika, amely teljesen automatizált, képes a vezetékes ivóvizünkből kiszűrni:

 • arzént,
 • nitrátot,
 • baktériumokat,
 • vírusokat,
 • gombákat,
 • klórt,
 • háztartási vegyszereket,
 • hormonokat,
 • gyógyszerszármazékokat,
 • toxikus anyagokat,
 • ásványolajat és származékait,
 • gyomirtót,
 • szúnyogirtót,
 • mezőgazdasági és
 • ipari vegyszereket,
 • stb..

Azaz több tízezer féle egészségkárosító anyagot, amelyek hozzájárulhatnak a betegségek kialakulásához:

 • allergia
 • rossz közérzet
 • fáradékonyság
 • gyengül az immunrendszer
 • idő előtt elöregedik a bőr
 • elhízás
 • érelmeszesedés
 • magas vérnyomás
 • gyomorproblémák
 • cukorbetegség
 • vesekő
 • májkövek
 • daganat
 • rák
 • emésztési zavarok
 • stb.

Pasteur üzenete ma is érvényes: „Betegségeink 90%-át megisszuk!”

Az otthoni tiszta víz forrásunk révén, mindig kristálytiszta, az ásványvíznél nagyságrendekkel jobb minőségű vizet ihatunk! S berendezéstől függően, akár napi 1 000 liternyi víz is a rendelkezésünkre áll, kb. 4-6 Ft/literes fajlagos költségért! (választható ivóvíz variációk: szobahőmérsékletű, hideg, forró és szódavíz).


Nem szükséges a vízutánpótlás, és nem kell kerülgetnünk az üres vagy megtöltött vizes flakonokat.

A tiszta víz a méregtelenítő hatása mellett megóvja drága edényeinket, gépeinket a vízkő okozta meghibásodásoktól.

Kétszeresen is jól jár. Berendezéseink használatával egyrészt jelentős költségmegtakarítást érhet el, másrészt a tiszta víz fogyasztása révén növekszik az életkedv, és hatékonyság!

Szeretnénk, hogy a tiszta víz folyamatosan méregtelenítse a sejtjeinket?

Tegyük meg ma a legfontosabb lépést egészségünkért!

Prof. dr. Török Szilveszter szerint: „ Az egészséges élet, s minden gyógyulás alapja a méregtelenítés, amelynek létrehozója a tiszta víz!”
Szervezetünknek folyamatosan szüksége van az anyagcserére, a méregtelenítésre, a tiszta víz szállító és oldó-tisztító erejére.

Méregtelenítésünk hiánya miatt, vizeink szennyeződései és kiválasztásunk végtermékei a saját testünkben rakódnak le. Az orvoskutatók kimutatták, hogy a vegyi-, biológai-, és a radioaktív anyagokkal szennyezett víz hozzájárul:

 • a stresszhez,
 • az elhízáshoz,a
 • rossz közérzethez,
 • a legyengült immunrendszerhez,
 • és a betegségek kialakulásához.

A legfőbb problémák:

 • Vizeink szennyezettek és ki vagyunk téve a vezetékes víz veszélyeinek
  (Esztergom, Miskolc, Balaton stb...).
 • Keveset és rosszat iszunk.
 • Ivásra használt vizünk a szervezetünket nem képes méregteleníteni! Ennek eredménye, hogy anyagcserénk, kiválasztásunk egyre nehézkesebb.
 • Ha szervezetünk nem jut alacsony ásványi anyag tartalmú tiszta vízhez, akkor sejtjeink nem képesek méregteleníteni és a belső keringési rendszerünk eldugul!
 • Az eredmény: immunrendszerünk gyengül, közérzetünk romlik!

Mindannyian tapasztaljuk:

 • Napjainkban a betegek száma egyre emelkedik!
 • 130 000 féle vegyi szennyező anyag terheli szervezetünket!
 • Amerikában bejelentették: az elhalálozások nagyobb részéért a kemikalizáció és a vegyi anyagok a felelősek!
 • Tudja Ön, hogy a vegyi szennyezők ivóvizeinkkel közvetlenül bejutnak a szervezetünkbe? Pasteur kijelentése, "hogy betegségeink 90%-át megisszuk", hétköznapjaink valósága!
 • Vajon tudja, hogy sem a vezetékes víz, sem az ásványvíz nem támogatja hatékonyan szervezetünk méregtelenítését! (dr.Morell)

A megoldás:

 • Ma már nem elég a hagyományos klórral történő csírátlanítás, a fordított ozmózis elvén működő berendezéseink, energetizálóink egyedülálló módszerrel tiszta, kiváló ivó és főzővizet állítanak elő!
 • Létezik tökéletes megoldás!
 • Otthonába kerülhet a korszerű technológia, itthon elsők között vagyunk, akik új generációs, tisztaviz forrást forgalmaznak.
 • A vízkezelő rendszerek, berendezések széles választékát kínáljuk, beszereléssel és teljes garanciával!

Vásárlóink élményei a tiszta víz fogyasztása kapcsán:

  • Ebből a vízből a két-három litert is meg tudom inni!
  • Szervezetem ellenállóbb lett a betegedésekkel szemben!
  • Néhány nap után megszünt a székrekedésem.
  • Gyerekeim is leszoktak a cukros üdítőkről!
 • Allergiás tüneteim egy év után megszüntek!
 • A méregtelenítés hatására elmúlt a fáradékonyságom, ma jobb a közérzetem!
 • Segített leadni fölös kilóimat és bőröm is visszanyerte a rugalmasságát.
 • Fogyasztása egy év alatt meszüntette magas vérnyomásomat!
 • Először csökkentette, később megszűntette az érelmeszesedést.
 • Ritkábban kell járnom dialízisre, újra beindult a vesém!
 • Emésztési zavaraim megszüntek!
 • Jótékonyan segített a daganatos, rákos betegségem gyógyulásában!
 • Növényeim sokkal szebbek lettek!

image00032 tnEgészségünk megőrzése egy folyamatos kihívás! Segítünk, hogy megismerje a tiszta víz, a sejtjeink méregtelenítésének titkát, s hogy egészségesebb életet éljen!

Használja ki Ön is! A modern tudomány segítségével ma már a saját háztartásában is, a nap 24 órájában fogyaszthatja a tiszta, egészséges vizet.

Tegye meg a legfontosabb lépést egészségéért! Vásároljon konyhájába, munkahelyére tiszta víz forrást!

Milyen szennyeződéseket távolít el a fordított ozmózis?

Az RO rendszer egyik előszűrője egy szénszűrő, amely a szerves vegyületek egy részét megköti, és ezzel védi az RO membránt. Ebbe beletartoznak a THM-ek (kloroform), DBCP, (lindane), TCE-k (trichloroetilén), PCE-k (tetrachloroetilén), széntetraklorid klorin (carbon tetrachloride chlorine).

Az Osmonics TFM membrán szűrési hatékonyságát reprezentálja a General Elektric Water Technologies-hez tartozó Osmonics gyár mérési jegyzőkönyve:

Bejövő víz értékei

Szűrt víz értékei

Szűrési hatékonysága

mg/liter

mg/liter

%

Össz. Anyag tartalom:

494

11,5

98

Nitrate

9,4

0,73

98

Flouride

130

1,8

92

Chloride

98

0,92

99

Arsenic

0,80

0,0016

99