Csapvíz vagy tiszta víz?
dr. B.Andrea Budapest:
„Hallottam egy előadást Darvas Béla professzortól arról, hogy a környezetszennyezés következményeként az „ivó”vízzel sajnos gyomirtó maradványokat, szúnyogirtó szereket és más mezőgazdasági mérgeket, gyógyszer bomlástermékeket és további szörnyűségeket is juttatunk a szervezetünkbe, amelyek hatása hosszú távon kiszámíthatatlan, és eléggé félelmetes. Ez adta az utolsó lökést ahhoz, hogy konyhánkba víztisztító berendezést szereltessünk be.
Az első hetekben kamaszokat meghazudtoló pattanásos arccal jártunk-keltünk a világban, ez vitathatatlanul jelezte, hogy a tiszta víz méregtelenítő, tisztító hatása megindult a szervezetünkben.
Orvosként, a krónikus betegségben szenvedő hozzám fordulóknak mindig első helyen ajánlom a megfelelő vizet és a teljes értékű táplálkozást, hiszen csak a megfelelően táplált és karban tartott test képes a gyógyulásra. Tudok olyan allergiás betegekről, felnőttről és gyermekről egyaránt, akiknek az allergiás tünetei néhány hónap után megszűntek a tiszta víz fogyasztása mellett.
Az elmúlt hónapokban napi 2-3 l tiszta vizet iszunk naponta, lelkesen visszük magunkkal palackokban munkába, kirándulásra is. Utoljára gyermekkoromban ittam ilyen ízű vizet a falusi artézi kútból. Néhány nap után a palackozott ásványvíz sem ízlett, valahogy „nehéznek”, élettelennek tűnt. Sohasem gondoltam volna, hogy a színtelen, szagtalan víz különböző „formái” ennyire megkülönböztethetők egymástól. |
Mindenkinek ajánlom ezt a víztisztító készüléket, aki számára fontos saját és családja egészsége.”