A víztisztítás gyakorlati mérőszámai

a viztitsztitas gyakorlati m

Az országos tiszti főorvos írja egyik hírlevelében: ma környezetünkben 120 000 különböző vegyi szennyeződést tartunk nyilván! Ehhez képest a magyar ivóvíz szabvány 64 vegyi szennyező határértékét írja elő, amiből ivóvizeink napi vizsgálatánál a vízlaborok csupán kb. 16 kémiai szennyező jelenlétét vizsgálják.
Ha a 16 paraméter megfelelő, akkor az illetékesek kijelentik: "Az ívóvizünk tiszta és ellenőrzött!"    

gomb bovebben hu

Csapvíz vagy tiszta víz?

csapviz vagy tiszta viz

Orvosként, a krónikus betegségben szenvedő hozzám fordulóknak mindig első helyen ajánlom a megfelelő vizet és a teljes értékű táplálkozást, hiszen csak a megfelelően táplált és karban tartott test képes a gyógyulásra. Tudok olyan allergiás betegekről, felnőttről és gyermekről egyaránt, akiknek az allergiás tünetei néhány hónap után megszűntek a tiszta víz fogyasztása mellett.

gomb bovebben hu

Testünk méregtelenítésének folyamata

testunk meregtelenitesenek folyamata

A sejt méregtelenítése alapja egészségünknek! Szervezetünk 13 milliárd sejtből áll! Sejtünk, legkisebb alkotórészünk állapotától függ az egészségünk. Fontos megértenünk, hogy a 13 000 000 000 sejtünk „vízbe-ágyazva” dolgozik, és a méregtelenítésük ozmózis elvű. Ha jól működik anyagcserénk és egészségesek sejtjeink, akkor frissek, energetikusak, tettre készek vagyunk.

gomb bovebben hu

Amerikai kutatók állítják, hogy a tiszta víz megelőzheti a szívinfarktust

amerikai kutatok allitjak hogy a tiszta viz megelozheti a szivinfarktust

„Ha Önnek nincs panasza a szívére, a víz csökkenteni tudja a halálos szívinfarktus kockázatát, és ha van problémája a szívével, vagy szélütés érte, akkor meg a halálos szélütés kockázatát csökkenti a víz fogyasztása. Így vagy úgy, Ön mindenképpen jól jár.” Dr. Chan

gomb bovebben hu

Milyen vízre van szüksége a szervezetünknek?

milyen vizre van szuksege a szervezetunknek

Életfeltételünk, hogy ivóvizünket, testünk építő anyagát, sejtjeink fuvarozóját a legértékesebb tápanyagnak tartsuk! Aki felismeri a tiszta víz titkát, a valódi alternatívát jelentő ozmózis-átalakító technikával segíthet családján és önmagán. A berendezések egy liter tiszta vizet 4-6 Ft-ból állítanak elő.

gomb bovebben hu

Az ivóvíz szerepe!

az ivoviz szerepe

Szervezetünkben a víz szerepe annyira alapvető, hogy ha két liter hiányzik a testünkből (a 46 literből 4,3 %), akkor súlyos vízhiányos állapotba kerülünk!A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított, egyensúlyra törekvő vízháztartás alkotórésze!

gomb bovebben hu

Legfőbb táplálékunk a víz!

Legfobb taplalekunk a viz

A tiszta víz érték, nélküle nincs egészség, nincs élet. A rendszeres tiszta víz fogyasztása alapja egészségünknek. Csak a tiszta víz képes szomjunkat oltani, és korunk népbetegségét, az alulhidratáltságot orvosolni. Ha kevés vizet iszunk, szervezetünk képtelen a salakanyagokat, mérgeket kiválasztani, így azok lerakódnak az érfalakon, az izületi felszíneken és a belső szervek szöveti szerkezetein.

gomb bovebben hu

Szervezetünk utcaseprője az alacsony ásványi-anyag tartalmú tiszta víz!

tumblr mvvpmn3nox1r17mcgo1 500 001 m

Az elképzelés, hogy az alacsony ásványi-anyag tartalmú ivóvíz szervezetünknek káros, teljesen ellentétes a gyakorlattal, hiszen az északi vagy a hegyek közt élő népek szinte 100 %-osan hóléből fedezik az ivóvizüket.

Sajnos hazánkban az alacsony ásványi-anyag tartalommal kapcsolatosan még ma is sok a tévhit és a félretájékoztatás!

gomb bovebben hu

Milyen a tiszta, egészséges víz?

tumblr mf0avqhlvv1qa5lodo1 500 m

Minél magasabb az ivóvíz ellenállása (Ohm értéke) annál jobb a víztisztaság!
"Az ivóvíznek egyrészt mentesnek kell lennie a nehézfémektől, peszticidektől, (insekticidektől és herbicidektől) vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, a klórtól, nitráttól és más vegyi anyagoktól, másrészt a lehető legkevesebb ásványi anyagot és nagyon kevés sót kell tartalmaznia!"

gomb bovebben hu

Vincent Luis-Claude: Milyen a jó ivóvíz?

vincent luis claude milyen a jo ivoviz

"A túlásványosított víz besűrűsíti a vérünket. A fölös ásványi anyagok lerakódnak az ereinkben, vénáinkban, a vesében, epében stb., ami trombózishoz, rákhoz esetleg szívinfarktushoz vezethet."

Vincent Luis-Claude

gomb bovebben hu

Miből veszi fel szervezetünk az ásványi anyagokat?

mibol veszi fel szervezetunk az asvanyi anyagokat

Szervezetünk kizárólag szervesen kötött formában, pl. aminosavakkal megkötve - tudja felvenni az ásványi anyagokat. Ilyen formában találhatók az ásványi anyagok a növényekben, a gyümölcsökben, a zöldségekben, a tejtermékekben és számos állati eredetű termékben. Azok az ásványi sók azonban, amelyek technikai, élvezeti vagy...

gomb bovebben hu

Kutatások szerint az ásványokban dús víz lerakódásokat okoz!

kutatasok szerint az asvanyokba dus viz lerakodasokat okoz
A túlzott méretű elásványosodás következménye a vérünk pH-értékének megemelkedése és RHO-értékének lesüllyedése, tehát az ellenállás csökkenése. Ez szervezetünkben olyan állapot, amelyben könnyen keletkezhetnek rákos vagy más veszélyes ér-úti megbetegedések. Éppen a szervezetünk túlzott mértékű elásványosítása az öregedési folyamat egyik fő oka. A túlzott mértékű elásványosítás vesénk működési zavarához vezet, hasonlóan a vízcsövek vízkövesedéséhez túlzott mennyiségű kalcium esetén.
gomb bovebben hu

Hogyan segíthetjük szervezetünk anyagcseréjét?

hogyan segithetjuk szervezetunk anyagcserejet

A szervezetünkben lévő kb. 13 milliárd sejt, úgymond vízben ágyazva dolgozik. A tulajdonképpeni anyagcsere a sejtekben zajlik le, amelynek során sejtjeink megváltoztatják, leépítik vagy újra összeállítják a sejtekbe került anyagokat. A sejtek, a nyirokszövet és a vérerek között létezik egy vízben gazdag - a kutatók által igen elhanyagolt - sejtközi állomány.

gomb bovebben hu

Mi a szervezetünkbe bevitt víz feladata?

mi a szervezetunkbe bevitt viz feladata

A víznek nem feladata (vagy alig), hogy ellássa szervezetünket ásványokkal vagy nyomelemekkel, különösen azért nem, mert a vízben található ásványi sók, ill. nyomelemek olyan formában vannak jelen, hogy nem képesek fordulni a polarizált fényre. E nélkül a tulajdonság nélkül (fordulás) nem képesek, vagy csak elhanyagolható mennyiségben képesek behatolni a sejtplazmába.

gomb bovebben hu